Hogyan rendelhetek?

RENDELÉS MENETE:

Először is regisztrálj az oldalra, ha még nem tetted.
A regisztráció után kapsz egy megerősítő e-mailt, amit vissza kell igazolnod. Erre azért van szükség, hogy biztos jó mail címmel regisztrálj és megkapd a visszaigazolásokat a rendeléseidről. Ennek a mailnek a segítségével fogod tudni megadni a jelszavadat is. Ha nem találod meg a visszaigazoló mailt, akkor nézd meg a SPAM mappát, illetve Gmail esetén érdemes megnézni a Promociók fület is. A rendszer a regisztráció végeztével (ki is írja) MINDEN esetben elküldi a visszaigazolást.

Regisztráció után kétféle rendelésre van lehetőséged:

 • Napi rendelés (A'la carte)
 • Menü rendelés

NAPI RENDELÉS (A'LA CARTE):

JELENLEG EZT SZOLGÁLTATÁSUNKAT NEM ÉRITEK EL!

A jelentősen megnővekedett alapanyagárak és emelkedő egyéb költségek miatt úgy döntöttünk, hogy ezt a szolgáltatást sajnos nem tudjuk úgy fenntartani, hogy nektek és nekünk is jó legyen.

Nem akartuk az égig emelni az árakat inkább a fő profilunkban szereplő menüre próbálunk összpontosítani.

Válasszátok ti is ezt bátran már több mint 7 éve folyamatosan jó mínőséggel, szállítjuk nektek az ételeket!

Egyszerre akár több napra is. Egyszerűen válaszd ki a napot felül, válogasd össze az ételeket, tedd a kosaradba, majd a pénztárban add le a rendelésed. Az általad megadott szállítási címre szállítjuk ki az ételed másnap délelőtt 8:00 - 13:00 óra között. De minden esetben igyekszünk legkésőbb 12:30-ig kiérni hozzátok az ételekkel.
Futáraink a rendeléseket körzetenként szállítják, előre megtervezett útvonalon ezért sajnos a kiszállítás időpontjára vonatkozó egyedi igényeket nem tudunk teljesíteni.
Címmódosítást előző nap 20:00 óráig tudunk elfogadni kizárólag írásban az info[kukac]sportfood.hu címen.

Egyszerre akár több napra is össze válogathatod a rendelésedet. Ez mindenkinek előnyös, hiszen neked nem kell naponta foglalkoznod a rendeléssel, mi pedig előre látjuk az igényeket.

A húsok és halak többségénél tudsz választani  Normál és SportFood adag között. Ezt az adott étel adatlapján a legördülő menü segítségével választhatod ki. A normál adagok nyersen számolva 15 dkg-ot, míg a SportFood adagok nyersen számolva 30 dkg-ot tartalmaznak. Kérlek vedd figyelembe, hogy a különböző húsok az elkészítés során különböző mennyiségű vizet veszítenek!

Hogy hová rendelhetsz azt itt megtalálod.

A minimális rendelési összeg napi 2.500 Ft, a kiszállítás ingyenes!

HETI MENÜ RENDELÉS:

Vasárnap este 20.00 óráig, hétköznap déli 12.00 óráig tudjátok leadni a rendeléseiteket!

Ha nem szeretnél az étrend összeállításával bajlódni, akkor válaszd a dietetikusunk által összeállított és kiszámolt menüket. Ezek a menük összetételük szerint megegyeznek, csak az adagok különbözőek annak megfelelően, hogy hány kalóriát tartalmaznak.

Menü neve

Napi 2 étkezés
(3 fogás)

Napi 3 étkezés
(4 fogás)

Napi 4 étkezés
(5 fogás)

Herkules menü

2000 Kalória

2500 Kalória

3400 Kalória

Fitness menü

1700 Kalória

2000 Kalória

 2600 Kalória

Light menü

1400 Kalória

1600 Kalória

2000 Kalória

Extra Light menü

1000 Kalória

1200 Kalória

1500 Kalória

Minden héten új összeállítású, változatos menüt találsz.

Vasárnap 20:00 óráig adhatod le a rendelésed, ha a következő hétre szeretnél menüt. Vasárnap 20:00 óra után már csak keddtől tudsz rendelést leadni. Ezután pedig menüt mindíg csak az aktuális napot követő 2. napra tudsz leadni déli 12.00 óráig. Pl. Hétfőn tudsz rendelni menüt szerdai naptól kezdve. Menü rendelésnél tudsz variálni is. Például hétfőre egy Light 4-es menüt, míg keddre mondjuk egy Fitt 3-at.

Az 5 fogásos menük tartalmaznak reggelit is. Mivel megoldhatatlan lenne, hogy mindenhova kiérjen a rendelés a reggeli idejére, ezért a menükben levő reggeli mindíg a másnapi reggelit tartalmazza. Másnap délelőtt pedig megkapod az új csomagot. Ha ez nem megfelelő a számodra, akkor kérj inkább 4, vagy 3 fogásos menüt.

Az általad megadott szállítási címre szállítjuk ki az ételed másnap délelőtt 8:00 - 13:00 óra között. De minden esetben igyekszünk legkésőbb 12:30-ig kiérni hozzátok az ételekkel.
Futáraink a rendeléseket körzetenként szállítják, előre megtervezett útvonalon ezért sajnos a kiszállítás időpontjára vonatkozó egyedi igényeket nem tudunk teljesíteni.
Címmódosítást előző nap 20:00 óráig tudunk elfogadni kizárólag írásban az info[kukac]@sportfood.hu címen.

Hogy hová rendelhetsz azt itt megtalálod.

FIZETÉSI MÓDOK:

 • Készpénzzel futárunknál
 • Bankártyával az oldalon
 • Átutalással de csak előzetes egyeztetés mellett!!! (kérlek ezt a fizetést ne használd csak ha elmaradásod van vagy sehogy sem tudtad megoldani a készpénzes fizetést, választani nem is lehet a rendelés alatt)
  • Forgalmazó: Vegafood Hungary Kft.
  • Unicredit Bank
  • 10918001-00000114-17910000
  • Közlemény: Rendelés szám!

RENDELÉS MÓDOSÍTÁS / LEMONDÁS:

Címmódosítást előző nap 20:00 óráig tudunk elfogadni kizárólag írásban az info[kukac]sportfood.hu címen.
Ha a rendeléseden módosítanál vagy lemondanál tételeket/napokat, azt szintén írásban tudod megtenni az e-mail címünkön.
Étellel kapcsolatos módosítást/lemondást legkésőbb előző nap 12:00 óráig tudunk elfogadni.

Kérdésed van? Hívj minket, vagy írj nekünk a Elérhetőségeink menüpontban megadott elérhetőségeinken.